MENU EN WIJNEN

Stefan’s signature dishes, zijn respect voor seizoenproducten en de pure smaaknuances zijn kenmerkend voor het menu met 6 kleine gerechten dat elke drie weken wisselt. Robbert Veuger heeft met sommelier Erica Verweijen een wijnkaart samengesteld bestaande uit gerenommeerde wijnhuizen alsmede onondekte parels uit de nieuwe wereld.

Chef’s Menu

ZEEBAARS & PATA NEGRA krokante aardappel, prei, citroengras
MI-CUIT VAN RODE MUL avocado, XO, gamba croutons
KREEFT & CHIPIRONES angulas linguine, bonito beurre blanc
COQUILLE bloemkool, granaatappel, crispy zwezerik
GEBAKKEN KALFSHAAS BBQ knolselderij, ponzu, saus van gerookte olijfolie
FRAMBOOS & YOGHURT witte chocolade, lychee, suikerspin

€125,-

Aan de Poel Specials

‘KLC’ Krab, Langoustine & Caviar 10 gr. € 55
Tasting foie gras met yakitori en rode biet € 46
Geroosterde langoustine met komkommer, mango en pecan € 29
Yellowfin tonijn & foie gras met pistache en bacon-vinaigrette € 28 – € 41
Gebrande zeebaars met ponzu, merg en oestercrème € 28 – € 38
Geroosterde kreeft met kerrie siroop. macadamia en mirin € 30 – € 48
Gegrilde sukade met terrine foie gras and saus morilles € 48
Dry aged Ossenhaas “Asian style” 150gr. € 48

Lunch

3 gangen lunchmenu €57
4 gangen lunchmenu €65 (met dessert)

Zoet en Kaas

Valrhona Grand Cru chocolade met ananas en karamel soufflé € 24
Braam en shiso ruby chocolade, karnemelk en lavendel € 22
“Suikergeblazen” wortel, passievrucht, dragon en dulce de leche € 24
Granny Smith jalapeño en avocado € 22
Tarte Tatin van appel met karamelsaus en vanilla roomijs € 20
Grand dessert ‘Aan de Poel’ € 34
Selectie van boerenkazen met garnituur € 24

Wijnen

HET DOMEIN VAN ERICA VERWEIJEN

Onze wijnkaart kent namen vanuit alle windstreken. Wijnen van faam, maar ook onbekende pareltjes die u absoluut eens geproefd moet hebben. Of u nu het liefst een fles of een glas wijn heeft: onze sommeliers adviseren u graag over welke wijnen het best bij uw gerechten passen.

ONZE SELECTIE

Onze wijncollectie telt over de 600 wijnen. We hebben een selectie die in het verlengde ligt van de eclectische kookstijl van Aan de Poel. Dat betekent dat we een goede balans hebben gevonden van klassieke stijlen als mede bijzondere vondsten van eeuwenoude druivenrassen of appellaties die niet overal te vinden zijn.

We hebben een bijzondere collectie vintage Champagnes. Voor de klassieke drinker hebben we uitgebreide Bourgogne en Bordeaux hoofdstukken.

Private Dining

Dineert u liever in privé-setting? Dat is tot 14 personen mogelijk in onze Private Dining.